Over RegioPeil

RegioPeil – dé opiniepeiler van de regio

RegioPeil is een online panel voor regionaal betrokken mensen uit de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. In dit panel kunt u uw mening geven over actuele onderwerpen die uw eigen regio aangaan! Ons team werkt zorgvuldig aan onderzoek en nodigt u uit voor onderzoeken om mee te praten over actuele onderwerpen.

RegioPeil is een initiatief van de uitgever van regionale dagbladen Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant, Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander.

RegioPeil werkt samen met onderzoeksbureau Mirantes, een erkend en onafhankelijk onderzoeksbureau, aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie (MOA).

Ombudspanel RegioPeil

Naast het panel over regionale onderwerpen kunnen panelleden enkele keren per maand meepraten over de producten, diensten en kwesties die de Ombudsman van de krant behandelt. Wilt u naast het reguliere panel ook lid worden van het RegioPeil Ombudspanel? Meld u dan nu aan voor RegioPeil en geef u óók op voor het RegioPeil Ombudspanel.

Ombudspanel_logo-2

Online onderzoeken

Als lid van RegioPeil kunt u via online onderzoek meepraten over actuele onderwerpen en onderwerpen die uw regio aangaan, zoals gezondheidszorg, parkeerbeleid of onderwijs in uw buurt. Ook onderwerpen die over de krant zelf gaan komen in het panel aan bod: rubrieken, onderwerpen, maar ook de lay-out van de krant.

Resultaten

De resultaten van de onderzoeken die aan het panel RegioPeil en Ombudspanel worden voorgelegd, kunt u regelmatig teruglezen in uw eigen regionale dagblad. Ook zijn er resultaten terug te vinden onder Resultaten op RegioPeil.nl, de Facebookpagina van RegioPeil en de Facebookpagina van de Ombudsredactie.

Meedoen?

Via deze site kunt u zich inschrijven voor RegioPeil. Als panellid wordt u per e-mail uitgenodigd voor deelname aan een onderzoek. In de e-mail kunt u doorklikken naar de online vragenlijst. Daar beantwoordt u de vragen en geeft u uw mening over het onderwerp. Deelname aan de onderzoeken gebeurt altijd anoniem en uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. U bent daarbij tot niets verplicht: u bepaalt dus zelf of u meedoet.